1015
EN CZ
HISTORIE - akce dle roků - PODROBNÉ INFORMACE
vše  1991 1992 1993 1994 1995 1996 1997 1998 1999 2000 2001 2002 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017
NO NAME
web headlinera

  • support band - PETR BENDE & BAND + EWA FARNA
  • Tesla Arena Praha
  • 27. 11. 2008 - začátek 20:00

    Vstupné: od 199 Kč

    Předprodej
  • Ticketportal

    Vstupenky v cenách od 199 Kč právě v prodeji exkluzivně pouze v síti Ticketportal, online na www.ticketportal.cz a telefonicky na 222 246 283.
    Vstupenku na No Name si můžete koupit v síti Ticketportal také jako HOMEticket, vstupenku, kterou si vytisknete sami doma.

    Turné desetiletí!
    Je to už neuvěřitelných deset let od doby, kdy No Name, šestice muzikantů z Košic, začala obohacovat československý éter svojí poetikou a dnes už naprosto zlidovělými melodiemi. Právě proto se připravované turné bude nést v oslavném duchu desátého výročí jejich velmi úspěšné profesionální kariéry.
    Podzimní turné kapely No Name znamená velkou nálož hitů jako Čím to je, Prvá, Žily, Nie alebo áno, Hľadám, Ty a tvoja sestra, ale také jejich aktuální skladby z nového alba V rovnováhe.
    Jedinečná podiová show, špičková audiovizuální technika podpořená instrumentálními výkony členů kapely - to prostě musíte zažít!

    Podzim 2008 - ve znamení kapely No Name!

    Šestice sympatických kluků ze Slovenska si dokázala svou typickou, melodickou muzikou s příběhovými texty získat jak domácí publikum, tak i lidi všech generací u nás v České republice. Začátek hvězdné dráhy by mohl připadnout právě na rok 1998, kdy se klukům podařilo prorazit do slovenských rádií.
    Celý boom kolem No name však začal v roce 2000, když vyšlo album Počkám si na zázrak, obsahující hitovky Žily nebo Ty a Tvoja sestra. Talentovaní muzikanti v čele se zpěvákem Igorem Timkem, se ocitli ve středu zájmu, jejich chytlavé písně se hrály nejen v rádiích, ale pronikaly i k táborákům a zaplavily tak celý národ. Následovala další CD, Slová do tmy, Oslávme si život, Čím to je a také spoustu dalších pecek, které zná snad každý: Prvá, Nie alebo áno, Panic a panna nebo Čím to je. V letošním roce vyšlo No name poslední album V rovnováhe, z něhož bude jistě každému známá píseň Duša a ja, jež opět válcuje hitparády.
    No name se po festivalovém létě rozhodli rozjet velkolepé turné. Vyráží už v říjnu, třináctého zahajují celou show v Trenčíně. K nám do České republiky dorazí na začátku listopadu a velkolepý závěrečný koncert turné 2008 zahrají 27. listopadu v Tesla Aréně na pražském Výstavišti.
    Dorazí i jejich speciální hosté Petr Bende & Band a Ewa Farna. Vstupenky jsou již v předprodeji. Kdyby se mohli No name vrátit opět do roku 1998, určitě by nevěřili jaká sláva a davy fanoušků je budou čekat, své úspěšné desetiletí si nyní hodlají pořádně užít a vy s nimi!

    No Name - Turné 2008:

    No Name Tour 2008 - SK část
    13. 10. Trenčín - SK - Športová hala
    14. 10. Banská Bystrica - SK - Športová hala
    17. 10. Poprad - SK - Športová hala
    18. 10. Michalovce - SK - Športová hala
    20. 10. Nitra - SK - Športová hala
    21. 10. Prievidza - SK - Športová hala
    22. 10. Bratislava - SK - Športová hala Pasienky
    27. 10. Košice - SK - Steel Arena

    No Name Tour 2008 - CZ část
    3. 11. Hradec Králové - CZ - sportovní hala
    4. 11. Liberec - CZ - Tipsport Arena
    6. 11. Cheb - CZ - sportovní hala
    7. 11. Litvínov - CZ - sportovní hala
    8. 11. Ústí nad Labem - CZ - sportovní hala
    11. 11. Plzeň - CZ - sportovní hala Lokomotivy
    13. 11. Ostrava - CZ - zimní stadion Sareza
    18. 11. Olomouc - CZ - sportovní hala Univerzity
    19. 11. Brno - CZ - sportovní hala Vodová
    21. 11. Zlín - CZ - sportovní hala Novesta
    27. 11. Praha - CZ - Tesla Arena (dříve Arena HC Sparta Praha)

    Diskografie:

  • NO NAME - 10/1998
  • POČKÁM SI NA ZÁZRAK - 5/2000
  • OSLÁVME SI ŽIVOT - 10/2001
  • SLOVÁ DO TMY - 10/2003
  • ČÍM TO JE - 09/2005
  • Live In Prague - 10/2006
  • DVD - Live In Prague - 10/2006
  • V ROVNOVÁHE - 03/2008

    Kapela:
  • Dušan Timko (kytara, zpěv)
  • Igor Timko (zpěv)
  • Ivan Timko (bicí, zpěv)
  • Roman Timko (sólová kytara, zpěv)
  • Vilo Gutray (basová kytara)
  • Zoli Sallai (klávesy, zpěv)


    No Name - Duša a ja (z nového alba V rovnováhe)




    Oficiální stránky No Name: www.no-name.sk
    Nové album V rovnováhe vydává v ČR: SONY BMG MUSIC ENTERTAINMENT
    Mediální partneři koncertu: Radio Impuls a TV Óčko.
    Další partneři: Eximtours, Agrofreight, Autogames, ShowPark,
    7days, Respekt, Bart.sk, ATComputers, Ticketportal.

  • NO NAME - Klik pro originální velikost

    NO NAME - Klik pro originální velikost
    1015